12 Mayıs 2010

I Love You Hecha...

En sonunda ekmekte yaptımmmm..Çok mutluyummm... Vallahi güzel oldu. Tamam tipi süper gözükmese de lezzeti süperdi. Bir daha kine daha şık olacak söz. Hedefim bu dur.
Bunlarda daha önceki Hecha çalışmalarım. İlk heyecanla fotoğraflamıştım bunları. Uydurma pazı mücver ve kuru fasulye. Hecha ocağın üstünden inmiyorlar zaten yemekleri ekstra bir şevkle yapıyorum artık. Bir aşçı şapkam eksik. Kis yu...

5 yorum:

fashion house by zeto dedi ki...

Hımm çok lezzetli gözüküyo valla karnımda acıkmıştı hem iyi hem kötü oldu bu görüntüler bana:)

Hande Made For You dedi ki...

Of sorma ya, bu resimleri koyduktan sonra şirketteki yemekler hiç çekilmedi vallahi.

Elçin dedi ki...

Hande meraba, bende de hecha skillet var ama temizliği aklımı karıştırıyor, bu yüzden çok sık kullanmıyorum. Kimi yerlerde dökme demiri sabunla temizlemeyin diyor ama hecha temizleyebilirsin diyor. Sen nasıl yapıyorsun bir de özellikle önereceğin bir tarif varmı merak ettim.

Hande Made For You dedi ki...

Merhaba Elçin; Bende temizliği konusunda çok tedirgindim ama facebook ta hecha nın sayfasından sorularıma çok güzel cevaplar aldım aklında olsun.Hatta sayfasında benim sum ve aldığım cevaplar duruyor bir göz atarsın. Nasıl temizlediğime gelince; deterjan ve sünger kullanıyorum. Pişirme işlemim bitince tavanın soğumasını bekliyorum ılık olunca içine ılık su koyup bekletiyorum. Yapışan kirler yumuşasın diye. Daha sonrada deterjan ve süngerle temizliyorum. Normal bir tencere yıkar gibi. Süngerin sert kısmını da kullanıyorum yapışmış kirler için ama aşırı bir güçle değil tabi. Suyla yumuşayınca bir zorluk olmuyor. Daha sonrada suyu süzülünce kısık ateşte ocakta iyice kuruyana kadar tutuyorum. Normal bir tencereye uyguladığın işlemler aslında. Ben çok memnunun hechalarımdan etler çok güzel oluyor gerçekten. :O) umarım yardımcı olabilmişimdir.

Elçin dedi ki...

çok teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails