18 Mart 2010

Mano Burger...

Eşim ve ben son zamanlarda bir burger çılgınlığı yaşıyoruz. İstanbul da ki en iyi burgeri bulmayı kendimize görev edindik :O) Bir çok yer bulduk, yedik, beğendik, beğenmedik puanlama yaptık (5 üzerinden) kendimizce, sevdiğimiz insan Vedat Milor misali. Hepsini paylaşacağım sizle..
En son tünel de yeni açılan "Mano Burger" e gittik. Bir kaç çeşit burgeri var ama biz ilk defa denediğimiz için Mano Burgeri seçtik. Ambiyans güzel grili yeşilli sarılı eğlenceli bir mekan olmuş. Lezzete gelince çok aradığımızı bulamadık doğrusu. Ama fastfoodlara göre çok çok daha iyi. Patates kızartması çok başarısızdı bu arada burger odaklı bir yer de daha iyi olmalıydı bence.
Ambiyans 4, Lezzet 3, Fiyat 3 puan verdik.

9 yorum:

Gizzy dedi ki...

geçen haftasonu ankaradan istanbula giden bi arkadaşımda mano burgeri denemiş onunla ilgili yazısı vardı ben de denicektim ama senin yazından soora kararsız kaldım:)aman rejimdeyim ztn en iisi denememek fast food yememek:)

Hande Made For You dedi ki...

Gizzy; Aç bir şekilde tünele yolun düşerse denemelisin bence. Fast food olarak değerlendirmiyorum bu tarz burger leri. Mc ve BurgerKing le karşılaştırılamazlar kesinlikle. Sos, peynir ve patatesten uzak durup erken bir saatte yiyebilirsin. Üstüne de bir istiklal turu geriye bişi kalmaz :O)

fashion house by zeto dedi ki...

Handecim Gizzy'nin o arkadaşı benim:)) Bende hemen görür görmez bi yazıyım dedim.Ankarada malesef böle burger yapan yerler yok ben de ambiyansını beğenenlerdenim.Burgerlerinide bi sevdim ama doğru söylüyosun patateslerini daha farklı yapabilirlerdi servis şeklide bi hoşuma gitti:)

Hande Made For You dedi ki...

Evet Zetocum servis şeklini bende sevdim. Ona değinmeyi unutmuşum. Hani böyle 10 parmak yemek yemeyi sevenler için yani benim için gayet eğlenceliydi.

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar yazdıgınız yazıları takip ettim ve mano burgeri merak edip gittim.. Bence bu istanbul ve tünel için bir hediye olmuş bir mekan.. lezzeti ve özellikle eti tartışılmaz güzel .. Tarzına gelince tam old scholl havası yaratılmış.. yaşanmaya ve doymaya deger bir yer :) kesinlikle tavsiye ederim

Unknown dedi ki...

Yemekler lezzetli ama 3 kere gittim 2sinde serviste büyük zaaflarla karşılaştım. Bir seferinde üst kata oturduk, ilk oturan bizdik. Bizden sonra 7-8 kişi geldi. Arkadaşımın burgerini hemen çıkardılar. Benden sonra gelenlerin burgerleri de birer ikişer getirildi. Arkadaşım burgerini bitirdikten 10 dakika sonra benimkisi geldi ama çok sinirlenmiştim acelem de vardı paket yaptırdım evde yedim. Daha bugün gittiğimde de patateslerimiz burgerlerin bitmesine yakın geldi. Ne kadar da güzel olsa bir daha gitmemeyi düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

Daha cok yeniler ve operasyonu tam oturtamadılar.. bence umulanın süreden çok önce bir başarı sağladıgı için henüz adaptasyon sorunu ve eksiklikler olabilir.. bu tip iyi mekanları kaybetmemek adına bence daha töleranslı olup pişmelerini beklemek karımızdır diye düşünüyorum

Hande Made For You dedi ki...

Teknik sorunlardan dolayı geç bir cevap oldu kusura bakmayın.
Şeyda; Sende haklısın aslında tek bir seferle karar vermek yanlış olur belkide. Ben gittiğimde servisle ilgili sıkıntı çekmemiştim. Mekanda çok şıktı zaten böyle yerleri kaybetmek istemeyiz. Sevgiler.

Özge dedi ki...

Merhaba,
Ben de mano burger de hamburger tattim.Bense senin aksine begendim her acidan.Tekrar denesen belki o gun kotu bir gundu:)
Bu arada benim de mano burger ile ilgiili yazim var,okursan sevinirim.
ozgekeskin.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails