30 Mart 2010

Peki Kim NAAN?

Gecen pazarlardan birinde burger krizimiz tuttu gene Reşitpaşa ya attık kendimizi. Reşitpaşa da ki Burgerin hikayeyi ayrıca yazıcam çok yakında :O) . Yolda gözüme bir tabela takıldı karnımızı doyurduktan sonra bir de şuraya bakalım bir şey gördüm sanki diye çekiştirdim kocamı. İyi ki çekiştirmişim Naan ı bulduk bu sayede. Burayı Özgü Şefin programında seyretmiştim, ama bebekte filan sanıyordum. Zaten içeri girip "Aa burası ekşi mayadan ekmek yapan yer mi?" diye sorduğumda evet "Özgür Şefte mi gördünüz" dedi içeride ki kibar bey :O) ve cevizli üzümlü ekmeğimizin yanında bize birer de kahve ikram etti. Bir yandan da sorularıma cevaplar verdi. Ekşi maya tamamen doğal bir maya imiş. Organik tam buğday unu ve suyla doğal bakterilerin oluşturularak elde ediliyormuş. Daha detaylı bilgiye buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
Cevizli üzümlü ekmek tam bir bombaydı şarap ve peynir ile mükemmel, sabahları da tam yağlı beyaz beynirle süper oldu.
Naan Hindistan da baharatlı olarak yapılan bir pideymiş. Naan ın web sitesi bu ama ben bir türlü giremedim siteye. Trofolo da da Naan ile ilgili güzel bir yazı gördüm.
Naan'ın adres de; Doğanevleri 67 Reşitpaşa İstanbul Tel: 0212 323 50 55

26 Mart 2010

Bir Baharın Gecesi..

Çok güzel bir görüntüydü sizlerle de paylaşmak istedim...
Yer Beşiktaş Abbasağa parkı.

22 Mart 2010

Puma Urban Mobility by Hussein Chalayan

Husseiin Chalayan'ın Puma Urban Mobility için yaptığı koleksiyonu gördünüz mü. Çok yalın çok beğendim. Şu topuk olayı da tam Türk işi olmuş. :O) Herkes aynı şeyi düşünüyor sanırım topuk için. Fashiontr da aynı şeyi yazmış bu postunda okuyun ve asıl nedenini öğrenin. Buradan da satın alın :O)

Hiç bir şey, bugünden değerli değil.

Hiç bir şey, bugünden değerli değil.
Goethe.
Akıl defterimin ilk sayfasında bir dergiden kesilmiş ve bantla tutturulmuş bu yazı var. Kötü zamanlarda aklıma geliyor bu söz hep. Aslında her sabah bununla başlamalı güne. "Hiç bir şey, bugünden değerli değil Hande, bugünü ona göre yaşa" desem. Bir şey değişir mi sizce.

19 Mart 2010

Cumartesi Bir Benimiyim Çalışan....

Cumartesi sabahları uyuma hakkımı geri istiyorum...

18 Mart 2010

Mano Burger...

Eşim ve ben son zamanlarda bir burger çılgınlığı yaşıyoruz. İstanbul da ki en iyi burgeri bulmayı kendimize görev edindik :O) Bir çok yer bulduk, yedik, beğendik, beğenmedik puanlama yaptık (5 üzerinden) kendimizce, sevdiğimiz insan Vedat Milor misali. Hepsini paylaşacağım sizle..
En son tünel de yeni açılan "Mano Burger" e gittik. Bir kaç çeşit burgeri var ama biz ilk defa denediğimiz için Mano Burgeri seçtik. Ambiyans güzel grili yeşilli sarılı eğlenceli bir mekan olmuş. Lezzete gelince çok aradığımızı bulamadık doğrusu. Ama fastfoodlara göre çok çok daha iyi. Patates kızartması çok başarısızdı bu arada burger odaklı bir yer de daha iyi olmalıydı bence.
Ambiyans 4, Lezzet 3, Fiyat 3 puan verdik.

17 Mart 2010

Ben Döndüm...

Baharın gelmesi güneşin yüz göstermesi arkadaşlarımın bir iki hadi artık demesi beni kış uykusundan uyandırdı sanırım. Herkese ve güneşe merhaba.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails