31 Ekim 2008

Cunda hatırası...

Bu sedefleri yaz tatilinde cundadan almıştım. Biraz gümüş, biraz mavi. biraz da yeşil ekledim bunlar ortaya çıktı.

Annem için..


Bunları annem için yaptım.

Çiçek yüzük...

Bu yüzüğü bayramdan önce yaptım. Bayramda giyeceğim kıyafetime uygun aksesuarım yoktu ve bir şeyler yapmalıydım. İlk elime geçen bu düğme oldu. Birde şu renkli teller vardı elimde. Biraz internet araştırması, iki kıvır bir bük derken ilk çıkan bu yüzük oldu. Çok nostaljik görünüyor, tam benlik. Ne zamandır topladığım düğmeleride böyle değerlendirmek güzel olucak sanırım :O)

Bu bir reklamdır...

Bugün çok güzel bir hediye aldım."Yumoş Extra Créme" hemde ojinal boylarda 2 adet yumuşatıcı.
Aslın da benim le beraber şirketteki bütün bayanlara geldi bu hediye. Muhteşem kokuyorlar. Geldiklerinden beri kokuları bütün odayı sardı. Ürünler den biri tatlı badem özlü diğeri Jojoba özlü.


Yumoş yeni ürünü "Yumoş Extra Créme" i tanıtımını çalışan bayanların bu güzel hediyeyi göndererek yapıyor anlaşılan. Uzun zamandır Yumoşun Extra ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Kokusu uzun süre kalıyor. Hemde banyoda çok yer kaplamıyor :O). Yumuşatıcımda yeni bitmişti süper oldu.
Ah şu deterjanlarda bi küçüle bilse diye düşünürken oda oldu en sonunda. Deterjanların da extra sı çıkıyor.Televizyon da reklamlarını gördüm. İlk gördüğüm yerde alıp deniycem.
http://www.yumos.net/

20 Ekim 2008

Müze kartım...

Bayram tatili iş güc derken nerdeyse bir aydır uzağım blogtan. Bu arada neler mi yaptım?
Tatil dönüşü ilk iş müze karta başvurdum internetten kendim ve eşim için. 20ytl+2ytl kargo masrafı veriyosunuz, 4 gün sonra kartınız adresinizde. Kartla beraber 300’ü aşkın müze ve ören yerinin bilgilerini içeren bir kitapçıta yolluyorlar. Çok heycanlandım en kısa zamanda kullanmalıyız...

"T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, sahip olduğumuz kültürel zenginlikleri vurgulamak ve dünyaca ünlü müze ve ören yerlerimize ziyaretleri artırmak amacıyla Müzekart projesini başlattı. Müzekart, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı dünyaca ünlü eserlerin sergilendiği 300’ü aşkın müze ve ören yerini, sadece 20 YTL karşılığında bir yıl boyunca sınırsız gezebilme olanağı sunuyor."

16 Ekim 2008

Yakında...


Merhaba...

Bu aralar işlerim biraz yoğun.Onun için yeni yazılar ekleyemedim. Ama birsürü şey yaptın bu arada yazıcak ve gösterecek bir sürü şey biriktirdim:O). Çok yakında bekleyin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails